Το ΓΕΕΘΑ ορθώς τηρεί “σιγή ασυρμάτου” για το τουρκικό drone στον Έβρο

Το γεγονός είναι ότι ένα μικρό τουρκικό drone πετούσε σε ελληνικό εναέριο χώρο και κάποια στιγμή βρέθηκε στο έδαφος. Για το πως βρέθηκε εκεί , το ΓΕΕΘΑ τηρεί ορθώς “σιγή ασυρμάτου” και απ΄ όσο γνωρίζουμε θα εξακολουθήσει να κάνει το ίδιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το drone …δεν έπεσε από μόνο του και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο οι Τούρκοι δεν πρόκειται να βγάλουν τσιμουδιά.

Στον Έβρο το μήνυμα που πρέπει εκπέμπεται όπως πρέπει από τις ΕΔ. Αλλού πάσχουμε. Προς τη Δύση, είναι το πρόβλημα μας, αλλά αυτή είναι δουλειά άλλων…

Τις τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι έχουν στον αέρα πολλές ώρες -πάνω από 12 κάθε μέρα- UAV Bayraktar το οποίο μεταδίδει διαρκώς εικόνα σε κέντρο ελέγχου. Έχουν δημοσιοποιήσει και σχετικά βίντεο οι Τούρκοι. Έχουν δώσει την κωδική ονομασία…1453 στην “επιχείρηση”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016