99 ημέρες μετά από την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που είχε διαταχθεί για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες και ποιοι πρέπει να τις χρεωθούν.

Για την ακρίβεια το ΓΕΣ υπέβαλλε πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο όμως το ΓΕΕΘΑ επέστρεψε πίσω ζητώντας διευκρινήσεις. Όπως λένε πηγές που έχουν γνώση του πορίσματος της ΕΔΕ , πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία δεν απαντώνται με τις διαπιστώσεις που έχουν γίνει στην ΕΔΕ.

Το ΓΕΣ ζήτησε 20 ημέρες για να επανέλθει με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ. Είναι προφανές ότι ήδη έχει καθυστερήσει δραματικά. Όπως και η απόδοση ευθυνών για όσα συνέβησαν στον Έβρο με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016