Το 50% του μισθού του για τον COVID-19 δίνει ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ

Σε μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει από στελέχη επιχειρήσεων προχωρά ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ, Νίκος Κωστόπουλος. Όπως αναφέρει σε δήλωση του, διαθέτει το 50% του μισθού του στον ειδικό λογαριασμό για τον COVID-19. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ, μέχρι στιγμής έχει δείξει θετικά δείγματα προσπαθώντας να συνεργαστεί με όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια να σταθεί όρθια η επιχείρηση. Κάτι που σημαίνει ότι τα μη αξιόπιστα κριτήρια άλλων εποχών έχουν μπει στην άκρη. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.

Η δήλωση του:

“Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης πράττει αυτό που επιβάλλουν οι απαιτήσεις της κρίσης που βιώνει η ανθρωπότητα και η χώρα μας. Ζητά μια συμβολική κίνηση από τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μια κίνηση που δηλώνει ότι μπροστά στην κοινή απειλή είμαστε όλοι ίσοι και ενωμένοι.

Θεωρώ υποχρέωση μου, παρά το ότι δεν συγκαταλέγομαι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού, να πράξω το ίδιο και να διαθέσω το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, για τους επόμενους δύο μήνες.

Καλώ και τους συναδέλφους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα να το σκεφθούν και να δώσουμε όλοι το παρόν στον κοινό αγώνα. Η αλληλεγγύη είναι δικαίωμα και στάση ζωής. 

 

Νικόλαος Δ. Κωστόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος”

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016