Οι ελλείψεις προσωπικού στα πλοία του Στόλου, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, θα οδηγήσει το 50% των νεοσύλλεκτων του ΠΝ αυτής της ΕΣΣΟ σε κάποιο από τα πλοία του Στόλου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Στόλου, ο οποίος από τον Ιούλιο βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής. Η παρατεταμένη ελληνοτουρκική κρίση έχει οδηγήσει αναπόφευκτα σε κόπωση των πληρωμάτων των πλοίων. Σ΄ αυτό ήρθε να προστεθεί και το μεγάλο πρόβλημα του κορονοϊού που πλήττει και το ΠΝ. Στελέχη του είτε είναι θετικοί στον κορονοϊό, είτε πρέπει να περάσουν το στάδιο της καραντίνας. Όλα αυτά επιτείνουν το πρόβλημα επάνδρωσης των πλοίων. Με αυτά τα δεδομένα αποφασίστηκε οι μεταθέσεις αυτής της ΕΣΣΟ να είναι τουλάχιστον στο 50% σε πλοία.

Αυτό έχει να συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τουλάχιστον 11.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016