Απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις και τη συνεργασία για τη σταθερότητα στην περιοχή ενόψει της επικείμενης τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, στις αρχές Μαΐου, αντάλλαξαν ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Πρόδρομος Προδρόμου σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου αντάλλαξαν απόψεις ενόψει επικείμενης τριμερούς, για περιφερειακές εξελίξεις και συνεργασία για τη σταθερότητα στην περιοχή μας».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016