Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με έγγραφό της προς τον ΥΦΕΘΑ ζητά ενημέρωση για το έγγραφο που διέρρευσε και αποκαλύπτει τις προθέσεις του κ.Στεφανή για τη δημιουργία “Σώματος Υπαξιωματικών”.

Όπως αναφέρει στο έγγραφό της η ΠΟΕΣ η διαρροή του εγγράφου “έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους Υπαξιωματικούς και Αξιωματικούς προερχομένους εξ Υπαξιωματικών, καθόσον θεωρούν ότι σχεδιάζονται για ακόμη μία φορά αλλαγές στην υπηρεσιακή/βαθμολογική τους εξέλιξη εν απουσία τους.

Θέλοντας να μην υπεισέλθουμε στην παρούσα φάση σε σχολιασμό επί των ανωτέρω, αφού δε γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις προθέσεις σας, τις οποίες δεν αμφισβητούμε ότι είναι ειλικρινείς, αληθινές και προς όφελος και των δύο μερών (Υπαξιωματικών και Υπηρεσίας) επαναφέρουμε παλαιότερη πρότασή μας και παρακαλούμε όπως, και πριν από οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, συγκροτήσετε διακλαδική επιτροπή, στην οποία να συμμετέχει υποχρεωτικώς και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μας, η οποία μετά από διεξοδική μελέτη και συζήτηση θα καταλήξει σε πόρισμα/πρόταση το οποίο θα υποβάλλει προς την πολιτική ηγεσία για λήψη σχετικής απόφασης και υλοποίηση.”

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016