Οι δύο επιστολές του απερχόμενου προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μ.Κωσταράκου προς την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με τις οποίες ζητά την παραμονή του προσωπικού των ΕΔ που υπηρετεί στο επιτελείο του στις Βρυξέλλες, έχουν προκαλέσει όπως είναι φυσικό ς συζητήσεις.

Από το ΥΠΕΘΑ αλλά και το ΓΕΕΘΑ, επισημαίνουν την ανάγκη της εξοικονόμησης χρημάτων και υπενθυμίζουν ότι με βάση τα όσα προβλέπονται, ο κ.Κωσταράκος δεν μπορεί να έχει λόγο για το πως και που θα αξιοποιείται το προσωπικό των ΕΔ. Γιατί το λένε αυτό;

Υπενθυμίζουν τι προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο ανακλήθηκε στην ενέργεια ο Μ.Κωσταράκος για να αναλάβει τη θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.

 

Προφανώς ο κ.Κωσταράκος θα ΄χει διαφορετική άποψη και όπως λένε όσοι έχουν διαβάσει τις επιστολές του, δεν πιστεύει ότι παρεμβαίνει στη λειτουργία των ΕΔ με τις επιστολές που έστειλε.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016