Τι όπλο είχε επάνω του ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας;

Δεν υπάρχει πιο ειδικός να μας πει από τον συνάδελφο Λεωνίδα Μπλαβέρη! Γνωστός για τα “Ολυμπιακά” του αισθήματα κάνει την “μίνι” ανάλυση, σύμφωνα με την οποία ο Ι.Σαββίδης “φέρει επάνω του (μάλλον) το κοντής κάννης εξάσφαιρο Colt Python των .357 Magnum (το πάνω-πάνω στη φωτό με τα τρία περίστροφα)!!!

[Μετά από εξαιρετικό διάλογο με φίλους, πρέπει να διορθώσω ως προς τον τύπο, από ένα σημείο που από την αρχική φωτό δεν είχα προσέξει και παρατήρησε ο φίλος Fotis Sarantopoulos και μετά και άλλοι φίλοι. Το περίστροφο πρέπει κατά 99.9% να είναι περίστροφο S&W (Smith and Wesson) CT38 “Bodugard” concealed carry, χωρίς “κόκκορα”, που στην Αμερική κοστίζει περί τα 470 δολάρια.

Πρόκειται για πιστόλι που αν χρησιμοποιηθεί σταματά ΕΛΕΦΑΝΤΑ, όχι απλώς έναν άνθρωπο! Έχω απορία γιατί η θήκη είναι για αριστερόχειρα, αλλά εκεί που βρίσκεται είναι ΑΧΡΗΣΤΗ και σε αριστερόχειρα, αλλά και σε δεξιόχειρα”.

Τα είπε όλα με δυο λόγια…

Η πλάκα που γίνεται στο διαδίκτυο πάντως με τα φωτομοντάζ που δείχνουν τον Ι.Σαββίδη βαριά οπλισμένο στο γήπεδο, δεν έχει τελειωμό. Αν και η υπόθεση δεν είναι για γέλια, είναι γνωστό ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε το ταλέντο από αρχαιοτάτων χρόνων να κάνουμε το δράμα κωμωδία…Είναι ένα απ΄ αυτά τα χαρακτηριστικά που μας…σώζουν.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016