Τι επιδιώκει ο Ερντογάν με την Αγία Σοφία; Ο Δρ Δημ. Σταθακόπουλος εξηγεί και κρούει κώδωνα κινδύνου

Δεν έχουν περάσει ούτε 15 ημέρες, από τη δημοσίευση στο Militaire.gr, του άρθρου που υπέγραφε ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος με τίτλο “Τι θα γίνει με την Αγία Σοφία και πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε”. Έγινε ακριβώς ότι έγραφε… Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος μιλά στο Militaire.gr για την απόφαση του Ερντογάν για την Αγία Σοφία. Μας υπενθυμίζει ότι και αυτή την υπόθεση οι Τούρκοι τη “δουλεύουν” χρόνια. Εξηγεί γιατί το έκανε ο Ερντογάν. Τι επιδιώκει. Μας λέει τι μπορεί να γίνει και τι θα γίνει από δω και πέρα.

Βαθύς γνώστης της Τουρκίας και ίσως ο μόνος που εδώ και χρόνια “διαβάζει” σωστά τον Ερντογάν, χτυπά ξανά καμπανάκι κινδύνου για την Ελλάδα. Θανάσιμου κινδύνου. Η απόφαση για την Αγία Σοφία είναι ένα ακόμη μήνυμα προς την Ελλάδα. Ο κ.Σταθακόπουλος επισημαίνει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψουμε όσα η Συνθήκη της Λωζάνης προβλέπει. Δεν είναι τυχαίο ότι το καθεστώς Ερντογάν επιμένει στην κατάργηση της.

Δείτε τα πολλά και ενδιαφέροντα που λέει στη συνέντευξη του ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016