“Δεν υπάρχει καμία πρόταση εξαγοράς των Ναυπηγείων Ελευσίνας” , υποστηρίζει η διοίκηση τους, απαντώντας στις πληροφορίες που προέκυψαν από τις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο ΥΠΕΘΑ με εκπροσώπους εργαζομένων των Ναυπηγείων. Χαρακτηρίζουν “ανοησίες τις πληροφορίες για πρόταση 120 εκατομμυρίων από την ΟΝΕΧ και για απαίτηση της ιδιοσκτησίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας για τίμημα 180 εκατομμυρίων”.

Συνεπώς αφού δεν υπάρχει καμία πρόταση για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας δεν υπάρχει και περίπτωση να έχουμε τις πυραυλακάτους στις 30 Ιουνίου, που τελειώνει και το πρόγραμμα χρηματοδότησης από το υπουργείο Οικονομικών και το Πολεμικό Ναυτικό. Το οποίο προφανώς δεν μπορεί να ξαναζητήσει λεφτά από το το υπουργείο Οικονομικών που εύλογα θα ρωτήσει, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δύο πυραυλάκατοι του Πολεμικού Ναυτικού.

Γιατί άραγε δεν έχουν ολοκληρωθεί; Και πόσα χρήματα θα πρέπει να δοθούν ακόμη για να τελειώσουν;

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016