Απάντηση από το περιβάλλον του ΑΝΥΘΕΑ Παναγιώτη Ρήγα σχολιάζουν το άρθρο του Γιώργου Παναγιώτη για τα ΕΑΣ . Τι λένε μεταξύ άλλων;

“Όσες φορές και εάν διαβάσει κανείς το δημοσίευμα, δυσκολεύεται να αντιληφθεί για ποιον ακριβώς λόγο εγκαλεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο συγγραφέας του.
Πέρα από εύκολες κρίσεις, λεκτικές επιθέσεις, ατεκμηρίωτες εικασίες και άσχετες παραθέσεις παλαιότερων δηλώσεων, το κείμενο στερείται οποιουδήποτε πραγματικού στοιχείου και κρίνεται αναλόγως.
Τα προβλήματα της εγχώριας κρατικής αμυντικής βιομηχανίας είναι δυστυχώς πολλά, σοβαρά και διαχρονικά. Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, ο ΑνΥΕΘΑ, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους Υπουργούς και τα Γενικά Επιτελεία, συνεχίζει την προσπάθεια της βελτίωσης της τραγικής κατάστασης στην οποία παρέλαβε αυτή η κυβέρνηση την αμυντική μας βιομηχανία το 2015.
Τώρα, ταυτόχρονα με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, η αμυντική βιομηχανία επιχειρεί να κάνει μια νέα εκκίνηση. Καλό θα ήταν λοιπόν, όσοι αισθάνονται πραγματικά ανήσυχοι για τα κοινά πολίτες –και πολύ ορθά πράττουν- να μην προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να μην υπονομεύουν την προσπάθεια διόρθωσης των συσσωρευμένων εδώ και χρόνια στρεβλώσεων στον ευαίσθητο αυτό τομέα”.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016