Η θεία φώτιση φαίνεται ότι φώτισε τους μοναχούς στη Σαντορίνη κι έτσι χθες τοποθετήθηκε επιτέλους ο κλωβός του Ραντάρ που βρίσκεται κοντά στη μονή του Προφήτη Ηλία. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε αν πράγματι πρόκειται για θεία φώτιση ή αν η συνάντηση που είχαν οι μοναχοί με τον ΑΝΥΕΘΑ και τον Α/ΓΕΕΘΑ πρόσφατα ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο και τους έκανε όχι μόνο να αλλάξουν γνώμη αλλά όπως μαθαίνουμε να φροντίζουν χθες μέχρι και για το μεσημεριανό γεύμα των εργαζομένων που τοποθέτησαν τον κλωβό.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2009 υπεγράφη σύμβαση έργου ύψους 1.675.895 ευρώ με αντικείμενο την κατασκευή και εγκατάσταση πέντε θόλων. Ο μόνος που δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι χθες ήταν της Σαντορίνης! Επιχειρησιακά το ραντάρ αποτελεί αναπόσπαστο και θεμελιώδη κρίκο στην αλυσίδα που συνθέτει το σύστημα ασφαλείας βολών του Πεδίου Βολής Κρήτης. ..Το ραντάρ είναι πληρωμένο από το ΝΑΤΟ και εξυπηρετεί εξαιρετικά σημαντικές ανάγκες του Πεδίου Βολής Κρήτης!

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016