ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Το ντοκιμαντέρ για τα τουρκικά εγκλήματα έτοιμο προς προβολή σ΄όλο τον κόσμο!

Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τις Γενοκτονίες που έχει υποστεί ο Ελληνισμός από το 1913 έως το 1923, είχαμε τη χαρά να το παρουσιάσουμε στο Militaire.gr , όπως και τους δημιουργούς του: τον Σπύρο και Παναγιώτη Λαμπρινάτο. Δημιούργησαν ένα αριστουργηματικό ντοκιμαντέρ που ξεγυμνώνει την Τουρκία για τα εγκλήματα της.

Η επιθυμία ενός Έλληνα του Πόντου,του κ.Γιώργου Μαυρόπολου και  ο ενθουσιασμός και ο πατριωτισμός δύο Ελλήνων που ζουν πολύ μακριά από την Ελλάδα, στο Σικάγο των ΗΠΑ, ήταν συστατικά αρκετά για να κάνουν μια ιδέα πράξη και να δημιουργήσουν ένα ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει τα πάντα για τις Γενοκτονίες του Ελληνισμού από το 1913-1923. Όλη η ιστορία-κατηγορητήριο κατά της Τουρκίας, με μαρτυρίες αλλά και απολύτως τεκμηριωμένες απόψεις. Με ντοκουμέντα που προέκυψαν και από τουρκικές πηγές, με στοιχεία που έρχονται στο φως για πρώτη φορά!

Ήρθε η ώρα όλοι μας να βοηθήσουμε αυτή τη προσπάθεια που έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει βραβεία! Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να αποκτήσετε από τώρα πλήρη πρόσβαση στο ντοκιμαντέρ το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς προβολή στις 15 Αυγούστου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ντοκιμαντέρ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Θανατηφόρος Εθνικισμός: Ένα ντοκιμαντέρ για να “μιλήσουν” επιτέλους τα θύματα των Γενοκτονιών που έκαναν οι Τούρκοι from Militaire.gr on Vimeo.

 

Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα για το “Θανατηφόρο Εθνικισμό” στην ιστοσελίδα που έχουν οι άνθρωποι που δούλεψαν για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ: www.LethalNationalism.com και   https://www.gofundme.com/f/lethal-nationalism

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016