Την πλήρη ικανοποίησή του για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των επιτηρητικών φυλακίων της ζώνης ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», την υψηλή λειτουργικότητα των μέσων και το εξαίρετο ηθικό του προσωπικού, εξέφρασε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επιθεωρώντας τα τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων τους, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στον εν λόγω σχηματισμό.
Ο αρχηγός επισήμανε τη σημασία της ρεαλιστικής εκπαίδευση των τμημάτων ετοιμότητας και έδωσε κατευθύνσεις για τη διενέργεια συνεχών δοκιμών και τη διεξαγωγή ασκήσεων με σενάρια που βασίζονται σε πραγματικές συνθήκες μάχης.
Περαιτέρω ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την έδρα της 3ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας (3 Μ/Κ ΤΑΞ – «ΡΙΜΙΝΙ») και της τακτικής διοίκησης του 21ου Μηχανοκίνητου συντάγματος Πεζικού (ΤΔ 21ου Μ/Κ ΣΠ «ΔΡΑΜΑ»).
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, περιηγήθηκε στους χώρους των νεοανεγειρομένων στρατιωτικών οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ), ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες από τους διοικητές των μονάδων και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.
Τον αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016