Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Α΄», στον Καρέα Αττικής.
Στην τελετή παρέστη η ΑΕ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος και επέδωσε τα ξίφη, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, εκπρόσωποι των Αρχηγών Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, εκπρόσωποι ακαδημαϊκών και θρησκευτικών αρχών καθώς και συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.
Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά 23 Αξιωματικοί, οι οποίοι κατανεμήθηκαν 11 στον Στρατό Ξηράς, 6 στο Πολεμικό Ναυτικό και 6 στη Πολεμική Αεροπορία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016