Διαξιφισμοί 

(Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)

από τον Κων. Φράγκο

Τα «ωραία» του κ. Ε. Βασιλάκου

 • Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό την κεφαλιού του…

Λαϊκή ρήση

 • Ο κ. Ε. Βασιλάκος, κατά δήλωση Οικονομολόγος, ήταν υπάλληλος της ΝΔ, στο Οργανωτικό, όταν ο τότε Πρωθυπουργός κ. Κων. Καραμανλής ο Β’, ο επονομαζόμενος Ακάματος ή Σκανδαλοθάπτης (που τελευταία επιχειρείται από διαφόρους Ρασπούτιν ν’ αγιοποιηθεί) τον επέλεξε ως Γεν. Δ/ντη Εξοπλισμών ενώ δεν είχε ιδέα του αντικειμένου.  Δεν γνώριζε να διακρίνει τη διαφορά ιστιοφόρου από υποβρύχιο.  Θα μου πείτε είχε ο Σμπώκος, ο Κολλήρης, ο Τραυλός κλπ. οχι, βέβαια.  Τους πολιτικούς ενδιαφέρει ο λουφές, η τακτοποίηση ημετέρων, και μετά η θλιβερή πατρίδα Απέναντι, στην ίδια θέση, διαφέντευε τους εξοπλισμούς ένας τεχνοκράτης διεθνούς φήμης, ο κ. Μπαγιάρ, που έκανε θαύματα.  Τις συνέπειες εισπράττουμε σήμερα!
 • Ο κ. Ε. Βασιλάκος, ουδέν έπραξε για να ελέγξει τα σκάνδαλα της 8ετίας Σημίτη και, το χειρότερο, ουδέν ενδιαφέρον εκδήλωσε για την συντήρηση του υλικού.  Δεν προχωρώ να αναφέρω παραλήψεις του, εκούσιες ή ακούσιες, που στοίχισαν οικονομικά και επιχειρησιακά.  Ήδη έχει καταδικασθεί για μία εξ αυτών και αναμένει το Εφετείο για να λάβει την οριστική ποινή.  Ειλικρινά, εύχομαι να τελειώσει εκεί γιατί για το θέμα που κατηγορείται υπόλογος, βασικά, είναι ο Υπουργός κ. Ε. Μεϊμαράκης ο οποίος διέφυγε το εδώλιο.  (Να θυμηθώ την «απώλεια» του φακέλου του Ηλεκτρ. Πολέμου στο Υπουργικό Γραφείο;)
 • Ο κ. Ε. Βασ. επανήλθε στην δημοσιότητα για το θέμα της απάτης του συστήματος C4Ι, το οποίο χρυσοπληρώθηκε, αλλά ουδέποτε λειτούργησε.  Εμπλέκει με κατάθεση τους κ. Παπαντωνίου και Σημίτη.  Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες.  Θα πω μόνο τούτο.  Αν ο κ. Ε. Βας. ενδιαφερόταν για την «κάθαρση» και ενοχοποίηση των δύο Πασόκων θα έπρεπε να δραστηριοποιηθεί με την έναρξη της θητείας του όταν κραύγαζαν τα σκάνδαλα των APACHI, NH-90, των συστημάτων αυτοπροστασίας F-16, της προμήθειας αρμάτων κ.α.  Τότε όμως, όπως καταλήγουμε να διαπιστώσουμε, έκανε το «παπί» γιατί έτσι επέβαλαν οι κ. Καραμανλής – Ε. Μεϊμαράκης.  Τώρα που κραυγάζει αορίστως είναι αργά, εκτίθεται.  Εν τούτοις, εντρυφήσας  την κατάθεση του στον ανακριτή για το C4I (4 Νοε 18) «ψάρεψα» θαυμάσια, όντως, τσιτάτα του τ.Γ Δντη ΓΔΑΕ με τα οποία συμφωνώ.  Υπόψη ότι περί ου ο λόγος υπηρέτησε στο  θώκο από Απρ – 2006 μέχρι Οκτ – 2010.

Αν διερωτάσθε γιατί τον κράτησε ο διαδεχθείς τον κ. Ε. Μεϊμαράκη κ. Ε. Βενιζέλος ενώ γνώριζε τα της παντελούς  αδρανείας του, there is another story, όπως λένε οι Βαλτετσιώτες συμπατριώτες μου.  Ήξερε τι έκανε ο ΒENI…

 • Τώρα , πολύ αργά, too late, o BENI, για να συμπορευθεί με τις καταγγελίες του ΚΙΝΑΛ, εκτόξευσε πυρά κατά του Βασιλάκου για τις καταγγελίες του για το C4I.  Μα ο Ε. Βας ήταν δικό του παιδί, στενός συνεργάτης.  Όταν αποχωρούσε από την ΓΔΑΕ (Οκτ. 10) μετά ένα χρόνο αγαστής συνεργασίας μαζί του, του έπλεξε το εγκώμιο, τον αποκάλεσε «αγαπητό φίλο», υπεγράμμισε τα προσόντα του, το ήθος, την εμμονή του στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την καλή γνώση των θεμάτων, αλλά και την αφοσίωση και την επιτυχία με την οποία εξετέλεσε τα καθήκοντα του!!

Τα τσιτάτα Βασιλάκου

 • Θεωρώ αφελή οποιονδήποτε νομίζει ότι πολιτικά πρόσωπα δεν χρηματίσθηκαν για οποιαδήποτε εξοπλιστική προμήθεια. (ΣΣ Και οι δύο Ευάγγελοι προϊστάμενοι σας Κύριε Ευάγγελε;)
 • Είναι αφελής να θεωρεί κάποιος ότι οι Πρωθυπουργοί της Χώρας δεν γνωρίζουν ότι δωροδοκούνται οι Υπουργοί Άμυνας τους.
 • Η γνώση αυτή δεν περιέρχεται στους Πρωθυπουργούς απ’ αυτούς που δωροδοκούν. (ΣΣ και απ’ αυτούς, προσθέτω)
 • Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, ειδικά οι Υπουργοί Άμυνας διακατέχονται από την νοοτροπία του επιχειρηματία.  Δηλαδή θεωρούν ότι αφού από την υπογραφή τους σε μία σύμβαση, εταιρεία ή επιχειρηματίας αποκομίζει κέρδη εκατομμυρίων € θεωρούν ότι αυτοί πρέπει να πάρουν ένα κομμάτι.  Αυτά ισχύουν ακόμη και σήμερα (ΣΣ Εδώ ο κ. Βασιλάκος ρίχνει βόμβα.  Αυτός τους μόνους ΥΕΘΑ που γνώριζε δεν είναι άλλοι από τους δύο Ευάγγελους, Μεϊμαράκη και Βενιζέλο… Αυτούς, ασφαλώς, θα εννοείτε κ.  Βασιλάκο).
 • Η διαδικασία προμήθειας του συστήματος C4Ι διήρκεσε μόνο μία μέρα. (ΣΣ ενώ άλλες εβδομάδες ή μήνες).  Αυτό αποδεικνύει ότι υπήρξε μεθόδευση (Γειά σου, κι αλήθεια λες κ. Βασιλάκο.  Θα έπρεπε να προσθέσετε ότι σ’ αυτή τη μεθόδευση  συμμετείχαν «καλά παιδιά» κι από τα δύο κόμματα).
 • Τίποτα δεν είπατε κ. Βασιλάκο για τους Γενικούς Διευθυντές εξοπλισμών από τους οποίους οι μισοί είναι φυλακή και οι άλλοι μισοί υπόδικοι…

Ο εγωϊσμός τυφλώνει…

 • Είναι τοις πάσι γνωστόν ότι ο κ. Ε. Βενιζέλος είναι ένας υπερόπτης αλαζών, με υπερδιογκωμένο «ΕΓΩ» πολιτικός.  Γι’ αυτό και απέτυχε παταγωδώς από όπου πέρασε.  ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, με αποκορύφωση τα Υπουργεία Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας.
 • Αντί να προβληματίζεται, να αισθάνεται ολίγες ευθύνες για το εξάμβλωματικό άρθρο 86 του Συντάγματος που επιτρέπει και συγκαλύπτει τις αρπαχτές υπουργών, αυτός επαίρεται.  Σημειώνω ότι ο αείμνηστος Επίτιμος είχε δηλώσει, επί λέξει, για το 86. «Είναι κατάπτυστο.  Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.  Ούτε στο Σύνταγμα της Ζουαζιλάνδης» . 
 • Ένας έμπειρος δικηγόρος – νομικός, ο κ. Γ. Τανταλίδης έγραψε ένα αναλυτικό κείμενο στην Καθημερινή με το οποίο έκθετει την ανάγκη άμεσης ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του 86.  Στον κ. Τανταλίδη επιτίθεται δριμύτατα, ο κ. Ε. Βενιζέλος (Καθ. 27/11) επιμένει ότι, το βρωμερό αυτό άρθρο, είναι άψογο.  Λέει καταλήγοντας «Η πρακτική των τελευταίων ετών στη Χώρα μας απέδειξε ότι το άρθρο 86 δεν παρεμποδίζει την ποινική δίωξη ενώπιον των κοινών δικαστηρίων πολιτικών…»  Τι του λες;
 • Μήπως μας θεωρεί Κουλάκους, αυτιστικούς ή παράφρονες ο κ. ΕΒ;  Η παραγραφή δεν παρεμπόδισε την δίωξη δεκάδων διωκόμενων πολιτικών;  Τι άλλο θα μας πείτε κ. Βενιζέλο για το τέκνο σας;  Έλεος..

Άσχετο

 • Μεγάλες συζητήσεις γίνονται σήμερα για τα προβλήματα της εταιρείας Follie – Follie.  Δεν γνωρίζω και δεν ανακατεύομαι.
 • Τα ΝΕΑ (20-11-18) αναφέραν ότι προκύπτουν μεγάλες ευθύνες της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς του ΥΠΟΙΚ.  Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
 • Εκείνο όμως που γνωρίζω καλά, πολύ καλά μάλιστα, είναι ότι η Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς του ΥΠΟΙΚ είναι το βασικό όργανο του Υπουργείου και πρέπει να διευθύνεται από «τσακάλι» της αγοράς δηλ. πλήρως κατάλληλο άνθρωπο ειδικών σπουδών και εμπειρίας.
 • Θυμάμαι, λοιπόν, το 2012 όταν ο Γιωργάκης ο Αβλαβής, Πρωθυπουργάρα ντε, ζαλισμένος από τις σφαλιάρες που έτρωγε από τους δανειστές, Σαρκοζί και Μέρκελ, διόρισε Υπουργό των Οικονομικών τον κ. Ε. Βενιζέλο, μετακινώντας τον από το ΥΕΘΑ που γλίτωσε επιτέλους απ’ αυτόν.  Τον κ. Ε. Βενιζέλο ένα παντελώς ανίδεο στα Οικονομικά Καθηγητή Συνταγματολόγο!  Αντί να αρπάξει τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, καθαρό, έντιμο, έμπειρο κατέφυγε στον Μπένυ να σώσει την κατάσταση.  Τέτοιο μυαλό κουβάλαγε

Ο Μπένυ, με άκρατο εγωϊσμό, αλαζονικό άτομο, νόμισε ότι θα δάμαζε το τέρας της κατάρρευσης.  Αντί να μαζέψει γύρω τα ειδικά στελέχη, οικονομολόγους τι έκανε;  Άρχιζε να διορίζει σε θέση κλειδιά φιλαράκια του.  Έτσι διόρισε ως Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς τον επίσης Συνταγματολόγο κ. Β. Μποτόπουλο ο οποίος εντελώς ανίδεος, ενθουσιασμένος , αποδέχθηκε την θέση. Εξουσία γαρ.  Είχαμε λοιπόν ένα Υπουργό, παντελώς άσχετο με τα οικονομικά και τον κυριότερο παράγοντα του ΥΠΟΙΚ πανάσχετο για να σώσουν την φλεγόμενη Χώρα.  …. Η ευνοιοκρατία και η ασυνειδησία.  Τώρα ο κ. Μποτόπουλος, ακολουθών κατά πόδας τον BENI επιτίθεται λυσσαλέα στην Κυβέρνηση.

Τι λες ρε μπάρμπα!

 • Σπατάλες, συναλλαγές, μίζες, ρεμούλα, διαφθορά, δωροδοκίες, δωροληψίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο χώρο της Υγείας 1999-2014! 23 δις η απώλεια!
 • Ποιος τα λέει αυτά;  Η επιτροπή διερεύνησης δαπανών Υγείας της Βουλής.  Είκοσι τρία δις αδέλφια μου αλήτες πουλιά που ξαναλέει ο επανεμφανισθείς, μετά 60 χρόνια, Βοσκόπουλος. Και η άμυνα σε πλήρη εγκατάλειψη!! 
 • Μην ανησυχείτε.  Θα βρεθεί τρόπος να τα συγκαλύψουν.  Ηρεμήστε, οι πολιτικοί μας είναι εντιμότατοι κύριοι, κλεπτομανής  συντεχνία όπως τη χαρακτήρισε ο Γιώργος Βότσης.

Απορία

 • Στην ίδια έρευνα περιλαμβάνεται και το ξεσκέπασμα των οργίων από τον κ. Μαρτίνη στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.
 • Έχουν καταγγελθεί εκατοντάδες ονόματα της πολιτικής, δημοσιογραφικής, καλλιτεχνικής ελίτ κλπ. που φιλοξενούντο στο νοσοκομείο με έκπτωση νοσηλίων 80-90% ενώ ο πτωχός ξυλοκόπος έτρωγε κλωτσιά στα μαλακά αν δεν πλήρωνε όλο το ποσό για να κάνει εγχείρηση κήλης!
 • Γιατί κύριοι Συριζανέληδες που μας λέτε ότι είσθε της διαφάνειας, δεν κοινοποιείτε αυτά τα ονόματα;  Να μάθουμε τους προνομιούχους μπαταχτζήδες. Συμμετέχετε κι εσείς στην συγκάλυψη των αρπαχτών;  Ναι, συμμετέχετε.  Με τους αργόμισθους συγγενείς πολιτικών τι γίνεται;  Τους συγκαλύπτετε;

Εγώ είμαι ναύτης του Αιγαίου…

 • Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έγινε από τον άξιο Α/ΓΕΝ Ναύαρχο κ. Νίκο Τσούνη πλήρης, εναργής και αναλυτική ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση, προσδοκίες και άλλα αναφερόμενα στο ΠΝ.
 • Είναι γνωστό και έχει αποδειχθεί από την συμμετοχή μας σε κοινές ασκήσεις με φιλικές χώρες ότι τα στελέχη του ΠΝ ( αξιωματικοί,  υπαξιωματικοί, πληρώματα, επιτελείο) είναι υψηλού επιπέδου.
 • Δεν αρκεί όμως αυτό. Απαιτείται και απόλυτη πληρότητα συντήρησης, συμπλήρωσης ελλείψεων, εκσυγχρονισμός και ανανέωση υλικών. Από το 2005 ακούω περί εκσυγχρονισμού των φρεγατών ΜΕΚΟ, περί γαλλικών φρεγατών, το 2012. Ουδέν έγινε!
 • Από τo 2012 o τ. Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κ. Κοσμάς Χρηστίδης, έθεσε ωμά στην κυβέρνηση των Αντωνομπένηδων την ανάγκη ταχείας ανανέωσης των μονάδων ΠΝ η Πολιτεία επέδειξε πλήρη, εγκληματική αδιαφορία, ενώ οι γείτονες εξοπλίζονται με ρυθμούς «προσω ολοταχώς». Το να διακηρύσσει ο κ. Π Καμμένος μετά την τελευταία άσκηση «πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση», δεν λέει τίποτα. Χρειάζονται τουφέκια, σφαίρες, βάρκες και κουπιά για να επιτευχθεί. A propos, που λένε οι Γάλλοι, μιας και μιλάμε για γαλλικές φρεγάτες, Χρόνια πολλά στο ΠΝ που γιορτάζει και στον Α/ΓΕΝ κ. Ν Τσούνη.

ΕΡΤ ΑΕ

 • O κ. Αντώνης Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από το φοβερό ΒΕΝΙ, υπήρξε ένας κακός Πρωθυπουργός ιδιαίτερα για τις ΕΔ και την Οικονομία.
 • Έκανε μόνο ένα καλό που ερέθισε μερικές κυρίες και τις έκανε να σκαρφαλώνουν σαν μαϊμούδες στα κάγκελα. Έκλεισε την ΕΡΤ, το μεγαλύτερο ”Πρυτανείο’’ της χώρας. Αλλά αμέσως την ξανάνοιξε. Το τι προέκυψε το βλέπουμε σήμερα. Πύργος της Βαβέλ, τουρλουμπούκια, υπεράριθμοι.
 • Ας κάνουμε όμως μια αναδρομή, ένα flash back όπως το λένε οι συμπατριώτες μου Γορτύνιοι.  Κάποτε επί θητείας Κωνσταντίνου Καραμανλή Α’, ο αυστηρός Σερραίος δεν άργησε να επισημάνει το κηφήνειο της ΕΡΤ. Κάλεσε από την Αγγλία τον μόλις συνταξιοδοτηθέντα Διευθύνοντα Σύμβουλο του BBC σερ Χιού Γκρήν, θεωρούμενου κορυφή, παγκοσμίως, στον χώρο. Ήρθε ο Εγγλέζος και αείμνηστος Κ.Κ. είπε σε άπταιστη αγγλική: Θα φιλοξενηθείς όσο θέλεις, θα λάβεις και μια αμοιβή αλλά θα μου αναδιοργανώσεις την ΕΡΤ.
 • Γιες μίστερ Πράϊμ Μίνιστερ, λέει ο κ. Χιού.  Ο άνθρωπος δούλεψε 2 μήνες και αφού έφτιαξε φάκελο τον παρέδωσε, με ευχές.  Είπε : Κύριε Πρωθυπουργέ αν εφαρμόσετε τη  μελέτη η ΕΡΤ θα παύσει να είναι… κωλοχανείο (δεν γνωρίζω αν μετέφρασα καλά τη λέξη γιατί είμαι αδύνατος στ’ αγγλικά) και θα γίνει ένας σύγχρονος Οργανισμός.

Πήρε το καπελάκι του και έφυγε.

 • Κάλεσε ο φρυδάτος ειδικούς και αρμόδιους και σε άπταιστα Σερραϊκά τους είπε «Βάλτε εμπρός να τελειώνουμε».  Και ο φρυδάτος, δεν σήκωνε αντιρρήσεις.
 • Οι «κολλημένοι» στις πελατειακές σχέσεις, στην  συνδικαλιστική  υποτέλεια και ρουσφετολόγοι «ειδικοί» έφριξαν : Τι λέτε κ. Πρόεδρε. Θα μας φάνε οι αργόμισθοι και είναι και επωνύμοι. Οι συνδικαλιστές;  Πως θα ελέγχουμε το Ραδιόφωνο αν δεν έχουμε δικά μας παιδιά; Κα., κα.
 • Ένας, μάλιστα αρχιδημοσιογράφος που αυτοαποκαλείται προοδευτικός είπε «Να γίνουν πρώτα οι Έλληνες Εγγλέζοι και μετά να τους βάλουμε μία αγγλική τύπου ΕΡΤ.  Σοφότατο.
 • Σκέφθηκε ο Σερραίος και συμβιβάστηκε «Καλά, εφαρμόστε μερικές υποδείξεις και αργότερα τελειώνουμε».
 • Σημειώνω απλά ότι το όργιο επί διακυβέρνησης του κ. Κ. Καραμανλή Β’ έφθασε στο ζενίθ του.  Ο τότε γαλαντόμος Πρόεδρος της ΕΡΤ μοίραζε ως αμοιβές «συμβούλων» 120 έως 230 χιλιάδες € ετησίως. Ουδείς τον έλεγξε.
 • Σήμερα βλέπουμε ότι γίνεται χάος.  Και κανείς δεν τολμάει.  Ούτε «οι προοδευτικοί νοικοκύρηδες Αριστεροί».  Ζήτω το Έθνος.

Χαλκομανίες

 • Η ΝΔ πρότεινε ως μέλος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον κ. Ε. Μεϊμαράκη.  Ο διορισθείς πληροφορηθείς ότι η Επιτροπή θα συνεδριάζει καθημερινά και ότι οι εργασίες θα τραβήξουν πάνω από δύο μήνες, ζήτησε από το κόμμα να αντικατασταθεί «λόγω φόρτου εργασίας».  Ο κ. Ευάγγελος με φόρτο εργασίας;  Άλλο και τούτο.
 • Οι Κιναλίστες, με Ηγέτιδα την κ. Φώφη Γεννηματά, προέβησαν σε καταγγελία στον Α. Πάγο κατά του κ. Πάκη Παυλόπουλο, νυν ΠτΔ, Βύρωνα Πολύδωρα και Γ. Μαρκογιαννάκη ως ενεχομένων στο σκάνδαλο του C4Ι.  Άρχισαν τα όργανα… Ζήτω το έθνος.

 • Η κλίκα του Ρασπούτιν έβαλε πυρ ομαδόν κατά της εξεχούσης δικαστού κ. Ελένη Ράϊκου γιατί με τις έρευνές της ξεσκέπασε καταστάσεις που δεν την συνέφερε.  Σε απάντηση εμφανίσθηκε η κλίκα Αντιρασπούτιν που βάλλει κατά των, επίσης, άξιων δικαστικών κ. Ελένης Τουλουπάκη και Άννας Ζαϊρη γιατί κι αυτές έστειλαν στη Βουλή τον φάκελο Βασιλάκου που αφήνει σκιές για το σκάνδαλο C4Ι στους κ. Σημίτη, Παπαντωνίου.  Αυτός είναι ο εκλεκτός πολιτικός, δημοσιογραφικός πολιτικός κόσμος-υπόκοσμος.
 • Παραιτήθηκε ο Διευθ. Σύμβουλος των ΕΑΣ κ. Βασιλείου, νομικός, φίλος του κ. Καμμένου. Δεν θα πω, χαιρέκακα, έχασε η Βενετιά βελόνι, γιατί προσπάθησε.  Ήταν σε μία θέση που έπρεπε να έχουν τοποθετήσει ένα έμπειρο Τεχνοκράτη.  Ανεξάρτητα αυτών τα ΕΑΣ βυθίζονται προοδευτικά και σταθερά.  Συγνώμη, αλλά θα επαναλάβω την χυδαιότητα.  «Με πορδές δεν βάφουν αυγά».
 • Με την σειρά της, η Ηγέτις των ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο για να υποβάλει σέβη και να δηλώσει υποταγή.  Συνοδευόταν μάλιστα από ένα ευσεβέστατο επιτελή της, τον πάλαι ποτέ Αρχισυνδικαλιστή, κ. Πρωτόπαπα.  Έλαβε τις σχετικές ευλογίες (αναγκαίες γιατί πολλοί ψηφοφόροι θρησκεύονται).  Τέλος πάντων αυτό το κόμμα δεν έπρεπε να λέγεται ΚΙΝΑΛ αλλά ΚΙΝΑΝΑΠ (Κίνημα Αναπαλαίωσης).
 • Παράλληλα με τους «ανθούς» της ακροδεξιάς που επιχειρούν να συμπήξουν κομματίδιο έχουμε και παράλληλη εθνοσωτήρια κίνηση από αριστερά.  Λαφαζάνης, Αλαβάνος (!!!), Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νάντια Βαλαβάνη… Όχι, ο Βαρουφάκης, επί του παρόντος, έχει δική του σημαία.
 • Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,

Γνωστός και ως κόμμα Απόστρατων, υπό τον κ. Γ. Τσακίρη πραγματοποιεί σύγκλιση Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή 9-12, 11.00 στο ξενοδοχείο Όσκαρ (πλατεία Λαρίσης).  Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016