Τα ηχητικά ντοκουμέντα της ντροπής! Τούρκοι παρεμποδίζουν τη διάσωση ναυαγών από ελληνικές δυνάμεις στο Αιγαίο!

Τα ηχητικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν την αδιαφορία με την οποία οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν τις ανθρώπινες ζωές στο Αιγαίο. Πρόαφυγες και μετανάστες που ξεκίνησαν από τις ακτές της ναυάγησαν δυτικά της Χάλκης. Το πως ναυάγησαν ελπίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα το διερευνήσει σοβαρά. Την ώρα που η πυραυλάκατος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, με ελικόπτερο του ΠΝ και της ΠΑ, μαζί με 5 παραπλέοντα πλοία και σκάφη του Λιμενικού Σώματος, έδιναν μάχη για να σώσουν 97 ανθρώπινες ψυχές, οι Τούρκοι έστειλαν στην περιοχή σκάφη της ακτοφυλακής τους τα οποία καλούσαν από τον ασύρματο τα εμπορικά πλοία να αποχωρήσουν, γιατί “βρίσκονταν σε τουρκική περιοχή”. Ακόμη χειρότερα τα πληρώματα των τουρκικών σκαφών με λέιζερ προσπαθούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα πληρώματα των ελικοπτέρων διάσωσης. Πλήρη αδιαφορία για τις ανιθρώπινες ζωές.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πλήρωμα τουρκικού σκάφους απαίτησε από καπετάνιο φορτηγού πλοίου, να τους παραδώσουν τους 15 ναυαγούς που είχαν περισυνελλέξει.

Η κυβέρνηση θα “σηκώσει” το θέμα ή θα το κρατήσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ χαμηλά για να “μην προκαλέσουμε” την Τουρκία;

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016