Πολλοί βιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες να θεωρήσουν δεδομένη την υποψηφιότητα του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στη θέση 3 τον τοποθετούσαν. Η απουσία του απόψε από το Μέγαρο Μουσικής ,όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τα αμέσως επόμενα 24ωρα και αφού υπάρξει συνάντηση πρωθυπουργού και ΥΕΘΑ. Το ερώτημα είναι αν θέλει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική ο κ.Αποστολάκης ή όχι και με ποιες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα ΄ναι η απόφασή του. Αλλά σύντομα θα ανακοινωθεί.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016