Συντήρηση C-130 εκτός ΕΑΒ σε εταιρεία χωρίς εξουσιοδότηση! Μπ.Παπασπύρου

Τρελά κι απίθανα ακούμε και διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα σ΄ ότι έχει να κάνει με τους εξοπλισμούς και την αμυντική βιομηχανία. Για τους πρώτους περισσεύουν εκατομμύρια για προγράμματα που είτε δεν χρειάζονται, είτε δεν επείγουν, είτε θα αποδώσουν ,αν αποδώσουν, πολλά χρόνια αργότερα.

Στην αμυντική βιομηχανία για την οποία υποτίθεται υπάρχει αγωνία έχουμε φθάσει στο σημείο να σκεφτόμαστε σοβαρά να στείλουμε για συντήρηση μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, εκτός ΕΑΒ, σε εταιρεία του Ισραήλ! Το καλύτερο; Η εταιρεία ΔΕΝ έχει την εξουσιοδότηση της κατασκευάστριας εταιρείας Lockheed Martin την οποία διαθέτει η ΕΑΒ!!!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΑΒ Μπάμπης Παπασπύρου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016