Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καράσιν και ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Σεντάλ Ονάλ στις διαβουλεύσεις που είχαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους στην περιοχή της Υπερκαυκασίας και της Κεντρικής Ασίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Οι πλευρές υπογράμμισαν την θετική δυναμική στην ανάπτυξη των ρώσο-τουρκικών σχέσεων σε διάφορους τομείς, καθώς και την αποτελεσματικότητα του πολιτικού διαλόγου σε ζητήματα περιφερειακής και διεθνούς πολιτικής» αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Οι δύο υφυπουργοί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συζήτησαν λεπτομερώς «για την τρέχουσα κατάσταση στην Υπερκαυκασία και την Κεντρική Ασία» και «επεσήμαναν το αμοιβαίο ενδιαφέρον για τον περαιτέρω συντονισμό των προσπαθειών προς το συμφέρον της εδραίωσης της ειρήνης και της σταθερότητας στις περιοχές αυτές, μέσω μάλιστα της κοινής συνδρομής στην διευθέτηση σειράς προβληματικών ζητημάτων».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016