Η Φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» συμμετείχε σε άσκηση, με μονάδες της Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης «Standing NΑΤΟ Maritime Group Two (SNMG2)», στην θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κρήτης.

“Η  συνεκπαίδευση συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων σε συμμαχικό πλαίσιο”, αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Το ΝΑΤΟ πάλι που ποτέ δεν θυμάται την Ελλάδα, τώρα έσπευσε με μήνυμα του στο twitter να διαφημίσει μια συνηθισμένη συνεκπαίδευση, επικεντρώνοντας στη συμμετοχή ελληνικού και τουρκικού πολεμικού πλοίου. Είναι γνωστό πόσο θέλει να “τα βρούμε”, υποστηρίζοντας πάντα όμως με τη στάση του τις τουρκικές θέσεις.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016