Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ., στη Βουλή.
Ζητήματα της οικονομίας και εθνικά θέματα αναμένεται να τεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην οικονομία και την 4η αξιολόγηση, η οποία όπως σημειώνουν, σε συνδυασμό με το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την ελληνική οικονομία, οδηγεί στην οριστική έξοδο από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Στην ατζέντα των εθνικών θεμάτων, οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ και τα ελληνοτουρκικά.

Δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι από κάποιες κυβερνητικές πηγές έχουν αρχίσει να ακούγονται ψίθυροι για “προβληματισμό που υπάρχει σχετικά με πιθανές διορθωτικές κινήσεις στην στρατιωτική ηγεσία”. Η φημολογία προς το παρόν αποδίδεται στον εκνευρισμό που υπάρχει. Κι όχι μόνο θα προσθέσουμε και θα επανέλθουμε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016