Συνάντηση Πάνου Καμμένου-Τάκη Μπαλτάκου στον “Μαύρο Γάτο”! Ταβέρνα λαϊκή και ξακουστή στο Παγκράτι. Αν κρίνουμε από το όνομα οι δύο τους δεν είναι προληπτικοί, αφού όπως φαίνεται το εγχείρημα ενός νέου πολιτικού σχήματος στα “δεξιά” της ΝΔ προχωρά.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την ονομαστική εορτή του ιατρού Φώντα Γαβριηλίδη, ο οποίος είναι κοινός φίλος και ιατρός όχι μόνο του Καμμένου και του Μπαλτάκου, αλλά και κάποιων στρατιωτικών συντακτών που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια τώρα από το πέρασμά του στο 401 ΓΣΝΑ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι κάποιος απ΄ αυτούς ενημέρσε…online το Μέγαρο Μαξίμου για την σύναξη . Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ποιος αν δούμε τις φωτογραφίες. Μάλλον εκείνος που κάθε πρωί αποκαλεί τον πρωθυπουργό “κακό παιδί”, από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Alpha, ο Δ.Βερύκιος. Το θέμα είναι ότι το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με την ευχή για “καλή διασκέδαση”.

Τι έλεγαν Καμμένος-Μπαλτάκος δεν μπορέσαμε να ακούσουμε ,αφού τα έλεγαν για πολύ ώρα χαμηλόφωνα. Απόψε όμως θα υπάρξει ένα ραντεβού που θα κρίνει πολλά για το νέο πολιτικό σχήμα.

Ο πρώην ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ πάντως αναφέρθηκε στις κρίσεις Αρχηγών που έγιναν και δεν έδειξε ιδιαίτερα ευαχαριστημένος. Αναμένει την ολοκλήρωσή τους για να πάρει δημόσια θέση, όπως είπε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016