Ο Προφήτης Ηλίας έκανε το θαύμα του…Για να λέμε την πλήρη αλήθεια έβαλε το “χεράκι” του και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας κι έτσι ο θόλος του ραντάρ στη Σαντορίνη που βρίσκεται δίπλα στη Μονή θα μπει στη θέση του.

Όπως είχε γράψει το Militaire.gr οι μοναχοί της Μονής αλλά και κάτοικοι της Σαντορίνης αντιδρούσαν και εμπόδιζαν την τοποθέτηση του θόλου στο ραντάρ που εξυπηρετεί το πεδίο βολής Κρήτης και είναι πληρωμένο με νατοϊκά κονδύλια.

Μετά από τα τελευταία επεισόδια, ο ΑΝΥΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ κάλεσαν στην Αθήνα τον Ηγούμενο της Μονής και τον δήμαρχο Σαντορίνης. Οι τέσσερις τους έφαγαν πριν μερικές μέρες στη Λέσχη του ΓΕΑ κι εκεί υπήρξε συμφωνία που προβλέπει να επιτραπεί η τοποθέτηση του θόλου με τη δέσμευση της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ πως σύντομα θα βρεθεί κάποια εναλλακτική λύση.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016