Πριν κάποια χρόνια , αλεξιπτωτιστές είχαν κληθεί να καθαρίσουν το χιόνι και τον πάγοα από τα πεζοδρόμια της …ακριτικής Κηφισιάς! Τώρα το Γ΄ Σώμα Στρατού, έστειλε προσωπικό του για να πλύνει δρόμους στο Δήμο Περαίας! Η καταγγελία μέσω του Δικτύου Σπάρτακος συνοδεύεται από φωτογραφίες που πραγματικά προκαλούν δυσάρεστη έκπληξη.

Σύμφωνα μάλιστα όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, όταν στελέχη διαμαρτυρήθηκαν σε Αντιδήμαρχο για την “αποστολή”, τους απάντησε ότι “θα σας χρησιμοποιήσω όποτε και όπως θέλω “!

Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο ο Αντιδήμαρχος, όσο να μάθουμε ποιος αποφάσισε τη διάθεση στρατιωτικού προσωπικού γι΄ αυτή την παράδοξη και σίγουρα εκτός λογικής αποστολή.

Το ΓΕΣ εκτός από τις ανακοινώσεις περί ανέμων και υδάτων μήπως μπορεί να ενημερώσει για την …αποστολή; Εντάσσεται στο έτος μέριμνας προσωπικού;

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016