Προεκλογικά το σενάριο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σε εκλόγιμη θέση, ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, έφθασε πολύ κοντά στην υλοποίησή του. Ωστόσο το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και η στάση της ΝΔ είχε “φρενάρει” τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ. Δεν είχε πειστεί ότι η ΝΔ εννοούσε όσα έλεγα για τη συμφωνία. Δικαιώθηκε, όπως και για την επιλογή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με τις απόψεις Φράγκου, πρέπει να του αναγνωριστεί ότι είναι από τους ελάχιστους που παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους.

Τώρα ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ είναι απελευθερωμένος στην κριτική, όπως φαίνεται και από την τελευταία του ανάρτηση στο fb εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016