Γράφει με τα τέσσερα στο ξεκίνημα; Γράφει. Οι φαντάροι απέναντι στο Πεντάγωνο το ξέρουν. Ξέρουν και τον ήχο που κάνει όταν γράφει με τα τέσσερα. Με την εμφάνισή της η μπλε Integrale ξεσηκώνει σφυρίγματα από το στρατόπεδο. Την έχουν ξαναδεί την εκκίνηση. Για εμένα πάλι είναι η πρώτη φορά

H Super Ειδική Παπάγου δεν ήταν συγκεκριμένη διαδρομή. Ήταν όμως συγκεκριμένη ώρα. Στην πιο νεκρή περιοχή της αστικής Αττικής, μετά τις τρεις το πρωί, το 1996 ήταν πολύ ήσυχο.

Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η Super Ειδική Παπάγου. Από τη διασταύρωση της Κύπρου με τη Μεσογείων. Και ξανά πίσω, μέχρι εκεί που σήμερα είναι το μετρό.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο 4Drivers.gr

 

Γιάννης Κωνσταντόπουλος
Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες στο χώρο των Media και του Ειδικού Τύπου (Car Magazine, Top Gear, Esquire, Porsche Magazine, Eurobanker, Best of Cars, The ONE magazine κ.ά.). Τα τελευταία χρόνια «οδηγεί» το 4Drivers με συμμετοχή αρθρογράφων που εκτιμούν την αντικειμενική ενημέρωση, την απόλαυση της οδήγησης και τη δημιουργική ματιά. Οι φήμες λένε πως με τόση κατανάλωση βενζίνης, βαρύνεται για σημαντικό μέρος της τρύπας του όζοντος. Δηλώνει ένοχος.