Την ώρα που όλοι ασχολούνται με την αναμέτρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, στη Θράκη το κόμμα που έχουν όσοι εργάζονται για την “τουρκοποίηση” της μουσουλμανικής μειονότητας καλπάζει!

Τα tourkikanea.gr γράφουν:

Με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα σε Ροδόπη και Ξάνθη ο τουρκικός εθνικισμός φαίνεται ιδιαίτερα ενισχυμένος. Στη μεν Ξάνθη από 24% πάει σε 36 37% ενώ στη Ροδόπη από 41% αγγίζει το 50% ! Έτσι είναι,όταν επί δεκαετίες τώρα το προξενείο αλωνίζει στην κυριολεξία φέρνει και αποτελέσματα. Ουσιαστικά στη Θράκη παίζει χωρίς αντίπαλο διοτι αυτοί κοιτάνε να ενισχύσουν τον τουρκικό εθνικισμό και οι αντίστοιχοι “δικοι μας” κοιτάν μόνο να κερδίσει τις εκλογές το κόμμα τους. Αν δεν αλλάξουμε πορεία θα πάμε ακόμη χειρότερα. Στην πρώτη φωτογραφία είναι τα αποτελέσματα στην Ροδόπη και η δεύτερη στην Ξάνθη. Έως τώρα 22:00.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016