Στη μάχη των κοριών στη Θήβα το ΓΕΣ ηττήθηκε…

Η καταγγελία από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων προέρχεται από το ΚΕΠΒ της Θήβας που όπως φαίνεται …πολιορκείται από κοριούς. Η “μάχη” δεν πάει καλά, γιατί καμία μάχη δεν την κερδίζεις μόνο με βίντεο. Στα βίντεο του ΓΕΣ θα επανέλθουμε, όχι για την ποιότητά τους, αλλά για τις στιγμές που επιλέγονται να δημοσιοποιούνται. Κι αυτό γιατί δείχνει ότι το ΓΕΣ είναι πραγματικά …αλλού.

Η καταγγελία:

“Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η ιστορία.
Εδώ και 2 μήνες από την προηγούμενη καταγγελία δεν έχει υπάρξει καμία βελτίωση.

Ο διοικητής αδιαφορεί επιδεικτικά και δηλώνει ότι δε θα γίνει άλλη απεντόμωση.

Οι αξιωματικοί μας γράφουν “στα παλιά τους τα άρβυλα” και μας κατηγορούν ότι είμαστε βρωμιάρηδες. 

Ο θάλαμος βρωμάει εντομοκτόνα και σπρέι από την κατάχρηση που κάνουμε για να γλυτώσουμε τα τσιμπήματα.
Πολλοί έχουμε παραπονεθεί, έχουμε βγει παραπονούμενοι αλλά δε τους νοιάζει καθόλου. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη επιστολή φαντάρος πήγε στο 401 Σ.Ν. από κρίση άσθματος.
Ε λοιπόν, η κατάσταση κορυφώθηκε την Πέμπτη 15/02/2018, όπου συνάδελφος φαντάρος πήγε στο νοσοκομείο από το γεγονός ότι οι κοριοί τον είχανε γαζώσει και είχε πρηστεί ολόκληρος από το αλλεργικό σοκ.
Μάλιστα η διοίκηση τον «βράβευσε με 7 μέρες τιμητική» επειδή γύρισε ή επειδή δε θέλει να βγει παραέξω το γεγονός;
Μας έχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στις υπηρεσίες, μας ξεχνάνε στα βουνά όπως είχαμε γράψει και παλιότερα και δεν υπάρχει καμία απολύτως μέριμνα για μας.
Δε μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια από αυτή την απελπιστική κατάσταση.
Αυτή είναι η θητεία που μας λένε με τόσο θάρρος και θράσος να κάνουμε;
Ο στρατός, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας των Π. Καμμένου-Δ. Βίτσα μας αφήνει με τους κοριούς, μας βάζει να δουλεύουμε σαν σκλάβοι, μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και δε μπορεί να μας παρέχει ούτε καν απολυμασμένα κρεβάτια – θαλάμους – εγκαταστάσεις για να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι”.
Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016