Ένοπλες ομάδες που υποστηρίζονται από την Τουρκία βρίσκονται πίσω από την  επίθεση στο Tel Rifaat της Βόρειας Συρίας, από την οποία σκοτώθηκαν δώδεκα πολίτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν παιδιά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR).
Οι επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από ένοπλες ομάδες τουρκικής καταγωγής κοντά σε σχολείο στο Tel Rifaat , που βρίσκεται νότια των τουρκικών συνόρων, προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών ηλικίας μεταξύ 3 και 15 ετών, δήλωσε ο  Ρούπερτ Κόλβιλ.

Οι  συγκρούσεις στη περιοχή  συνεχίζονται παρά την κατάπαυση του πυρός στη βόρεια Συρία, δήλωσε ο Κόλβιλ, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Είναι γνωστή η αναξιοπιστία της Τουρκίας όπως και η ροπή της στο να σφάζει αθώους. Αυτά που δεν λέει ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της, τον οποίο έβαλαν να “παπαγαλίσει” ανιστόρητες ανοησίες.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016