Ευάγγελος Βενιζέλος και επιστροφή στο ΥΕΘΑ; Κι όμως τις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει και κυκλοφορεί η πληροφορία για επάνοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου στη θέση του ΥΕΘΑ, ως εξωκοινοβουλευτικός πλέον.

Το όνομα του Ε.Βενιζέλου είχε φθάσει σε συνεργάτες του Ευάγγελου Αποστολάκη από την περασμένη εβδομάδα και η πληροφορία είχε αξιολογηθεί ως σοβαρή. Όσο και απίστευτη βεβαίως…

Από την άλλη είναι δεδομένη η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει εξωκοινοβουλευτικούς και ο Βενιζέλος είναι ένα όνομα που ο νέος πρωθυπουργός μπορεί να θεωρεί ότι θα του “δώσει πόντους”.

Στην επιχειρηματολογία περί Βενιζέλου προστίθεται το γεγονός ότι έχει περάσει από το ΥΠΕΘΑ και το γνωρίζει και γι΄ αυτό θεωρείται ως καλή λύση σ΄ αυτή τη φάση που τα ελληνοτουρκικά κυριαρχούν.

Ένα ερώτημα δεν απαντούν όσοι διακινούν το σενάριο: ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να επιστρέψει στο ΥΠΕΘΑ;

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016