Σενάρια συνωμοσίας στην Τουρκία από τους υποστηρικτές του Ερντογάν! Περιμένουν αμερικανική εισβολή!

Η αποτυχία στις τοπικές εκλογές και οι “κεραυνοί” από την Ουάσινγκτον για την υπόθεση των F-35, έχουν προκαλέσει παραλήρημα στο καθεστώς Ερντογάν και στους υποστηρικτές του. Από το παραλήρημα αυτό δεν θα λείψει και η Ελλάδα, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Προς το παρόν σήμερα, η τουρκική κοινή γνώμη τροφοδοτείται με τρομερά σενάρια συνωμοσίας που περιλαμβάνουν …αμερικανική εισβολή στην Τουρκία!

Ο σκληρός ισλαμιστής και υποστηρικτής του Ερντογάν Μετίν Κουλούνκ , μεταδίδει μέσω twitter μηνύματα για την προετοιμασία των ΗΠΑ, να εισβάλουν στην Τουρκία!
Από κοντά και ο προσωπικός αρθρογράφος του Ερντογάν ,Ιμπραήμ Καραγκιούλ, ο οποίος σ΄ένα μακροσκελές άρθρο του στην Yeni Safak,είχε δημιουργήσει κλίμα πριν καν ανοίξουν οι κάλπες. Σε άρθρο του κατηγορούσε όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν περίπου ως πράκτορες των ΗΠΑ και συνεργάτες των Κούρδων του PKK τους οποίους φυσικά χαρακτηρίζει τρομοκράτες. Από το άρθρο δεν λείπουν βέβαια οι αναφορές στο αποτυχημένο πραξικόπημα και στον Γκιουλέν.

Ο νικητής της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου αλλά και η σύζυγός του κατηγορούνται ούτε λίγο ,ούτε πολύ ως “τσιράκια” των Αμερικανών , που εύχονταν να πετύχει το πραξικόπημα του 2016 και ήλπιζαν να βομβαρδιστεί η Κωνσταντινούπολη από αμερικανικά αεροσκάφη!

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορείται ότι έχει παραδώσει το κόμμα του στο PKK.

“Θα παίρνουμε ξανά οδηγίες από την Ουάσινγκτον, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο;
Δεν μπορούμε να επιστρέψουμς στην εποχή που οι κυβερνήσεις στην Τουρκία,ανατρέπονταν με μια εντολή από την Ουάσινγκτον, από τις Βρυξέλλες και από το Λονδίνο, ή στις εποχές που βιώναμε οικονομικές καταστροφές όταν δημοσιευόνταν ένα άρθρο στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ”, ρωτά ο Καραγκιούλ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016