Από χθες γνωρίζουμε τα σπουδαία αποτελέσματα της στρατηγικής των Ισπανών σοσιαλιστών, αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης σε δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ισπανία. Μια στρατηγική –όπως σημειώνει ο πρώην υπουργός- απολύτως αντίθετη από αυτήν του ΚΙΝΑΛ, του οποίου ταύτιση με τη Δεξιά οδηγεί στην παταγώδη αποτυχία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε:
«Οι Ισπανοί σοσιαλιστές του Πέδρο Σάντσεθ ακολούθησαν την απολύτως αντίθετη στρατηγική από αυτήν που ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά.
Οι Ισπανοί πορεύτηκαν αριστερά, συγκρούστηκαν με τη Δεξιά και από χθες γνωρίζουμε τα σπουδαία αποτελέσματα της στρατηγικής τους.
Τα αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή την παταγώδη αποτυχία στην οποία οδηγεί η ταύτιση με τη Δεξιά, θα τη δείξουν (για ακόμη μια φορά) τα αποτελέσματα του ελληνικού ΚΙΝΑΛ εντός του 2019.
Λίγη υπομονή».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016