“Ζούμε μια αντιστροφή της κατάστασης των Ιμίων”! Ο Υποναύαρχος Σ.Φενέκος μιλά στο Militaire

Ο Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι και πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, μιλά στο Militaire.gr για την Ευρώπη, τα προβλήματα και τις ελλείψεις της κι όλα αυτά τα συνδέει με τα μεγάλα θέματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ειδικά αυτή τη περίοδο. Την απουσία της Ευρώπης της αισθανόμαστε ξανά αυτές τις ημέρες που η Τουρκία “επιτίθεται”.

Ο κ.Φενέκος μιλά για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά και στην Κύπρο, κάνει λόγο για αναστροφή της κατάστασης των Ιμίων και επισημαίνει τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα. Όλα θα ήταν πιο απλά και πιο εύκολα αν η ΕΕ, μέλος της οποίας είναι η Ελλάδα, ήταν πιο ενεργή και πιο αποτελεσματική.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ.Στέλιου Φενέκου.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016