Μετά από την ανακοίνωση του ΓΕΣ για την κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Ανδρέα, οι στρατιώτες που είχαν καταγγείλει τις πιεστικές εργασιακές συνθήκες επανήλθαν. Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΓΕΣ υποστηρίζουν μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων , ότι προχώρησαν σ΄ αυτές τις καταγγελίες αφού είχε υπάρξει μία απόπειρα αυτοκτονίας! Δεν αναφέρουν λεπτομέρειες, αλλά επικαλούνται προς επιβεβαίωση την ανακοίνωση του ΓΕΣ, στην οποία πράγματι γίνεται λόγος για αποστολή ψυχολόγου στον Άγιο Ανδρέα. Υποστηρίζουν ότι η αποστολή ψυχολόγου και μόνο επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο ΓΕΣ θα ΄χουν και σήμερα πολύ δουλειά για να πείσουν την πολιτική ηγεσία ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες των στρατιωτών.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016