“Το Καστελόριζο όπως και η Κύπρος ΔΕΝ είναι μακριά”! Ένας ακρίτας δήμαρχος ζητά αποφασιστικότητα

“Το Καστελόριζο, όπως και κανένα νησί μας δεν είναι μακριά”… Ο δήμαρχος της Καλύμνου μιλά στο Militaire.gr για όλες αυτές τις παράδοξες απόψεις περί αποστάσεων, έκτασης των τουρκικών ακτών και του πληθυσμού της γειτονικής χώρας, που ακούγονται το τελευταίο διάστημα εντός της χώρας, απ΄ όσους φαίνεται ότι θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα υποχωρήσεων στα ελληνοτουρκικά.

Εξηγεί ,γιατί όλα αυτά δεν έχουν καμία τύχη και περιγράφει πως οι ακρίτες των νησιών μας αντιμετωπίζουν την κρίσιμη κατάσταση στα ελληνοτουρκικά.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης, σε πρόσφατο άρθρο του στο Militaire.gr είχε απευθυνθεί προς τον πρωθυπουργό υπενθυμίζοντας του ότι ούτε η Κύπρος ,ούτε το Καστελόριζο δεν είναι μακριά και τον καλούσε να στηρίξει την Κύπρο στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ,γιατί όπως έγραφε “εάν η Κύπρος Τουρκοποιηθεί, θα ακολουθήσουν τα νησιά του Αιγαίου. Κύριε Μητσοτάκη ο Ελληνισμός απαιτεί τόσον από εσάς ως Πρωθυπουργό της Χώρας όσον και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς καθαρές θέσεις αυτές τις δύσκολες ώρες” .