“Τα λάθη του παρελθόντος καθορίζουν το μέλλον μας”! Ο πρέσβυς ε.τ Ελ. Καραγιάννης με τη γλώσσα της αλήθειας

Ο πρέσβυς ε.τ , Ελευθέριος Καραγιάννης , στη πολύχρονη καριέρα του διετέλεσε διπλωματικός σύμβουλος δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας: του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Πάνου Καμμένου. Η διπλωματική του εμπειρία εμπλουτίστηκε από τις εμπειρίες που απέκτησε στο ΥΠΕΘΑ και γι΄ αυτό η άποψη του για τα ελληνοτουρκικά είναι πολύτιμη. Δεν μίλησε ποτέ δημόσια όσο ήταν διπλωματικός σύμβουλος των δύο ΥΕΘΑ και όπως εξηγεί στη συνέντευξη του στο Militaire “οι σύμβουλοι πρωθυπουργών και υπουργών πρέπει να σιωπούν”. Δεν το λέει τυχαία… Ο κ.Καραγιάννης αναλύει διεξοδικά την Τουρκία, τον Ερντογάν και τις κινήσεις του.

Ο πρέσβυς ε.τ Ελευθέριος Καραγιάννης,αναλαμβάνει να κάνει αυτό που οι πολιτικοί μας αρνούνται να πράξουν: την εθνική μας αυτοκριτική. Τα όσα λέει ο κ.Καραγιάννης για την πολιτική μας, την διπλωματία μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε χρόνια τώρα τα σοβαρά εθνικά μας θέματα, είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Η ασυνέχεια της πολιτικής μας, οι παλινωδίες μας ,οι αντιφάσεις μας και η ατολμία μας είναι μερικές από τις παθογένειες που μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016