Την ώρα που η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ εξελίσσεται ,ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτηρίζει την ΕΕ “αναποτελεσματικό θεσμικό όργανο” που έχει “κακομάθει την Ελλάδα και την Κύπρο”!

Σε ομιλία του υποστήριξε ότι η Τουρκία «δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση παρά να εφαρμόσει τις δικές της πολιτικές, αυτοβούλως, για να διασφαλίσει τα δικαιώματά της στην Ανατολική Μεσόγειο».

“Προτρέπω όλες τις χώρες να υποστηρίξουν τον αγώνα μας για ειρήνη”, είπε και αναφερόμενος στην Ευρώπη είπε:

«Γοητευμένη από τα αιτήματα της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής διοίκησης, η ΕΕ έχει πλέον μετατραπεί σε αναποτελεσματικό θεσμικό όργανο…Εναπόκειται στην Ελλάδα και στην ελληνοκυπριακή διοίκηση είτε να χαλαρώσουν την ένταση μέσω του διαλόγου είτε να τροφοδοτήσουν τη σύγκρουση», πρόσθεσε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016