Γιατί ψηφίζουμε στις 26 Μαίου; Για ευρωεκλογές λέει το ημερολόγιο… Στην Ελλάδα και ίσως όχι μόνον σ΄ αυτή, λίγοι το ΄χουμε καταλάβει. Τα ελληνικά κόμματα χρησιμοποιούσαν πάντα τις ευρωεκλογές περίπου ως…δημοσκόπηση! Όμως αν δούμε τι συμβαίνει στην Ευρώπη και τι μπορεί να προκύψει κι αν καταλάβουμε ότι τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα μας αφήσει ανεπηρέαστους θα καταλάβουμε ότι θα πρέπει να δούμε αυτές τις εκλογές από άλλη οπτική γωνία. Κι όχι απ΄ αυτή που θέλουν να μας αναγκάσουν να τις δούμε τα πολιτικά μας κόμματα.

Ο Σπύρος Δανέλλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι από τις πιο ψύχραιμες φωνές της πολιτικής σκηνής μιλά στο Militaire.gr για την πραγματική σημασία των ευρωεκλογών.

Αύριο το πρωί στο Militaire.gr.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016