“Πως οι Τούρκοι μπορούν να πιαστούν στη “φάκα” με τα εντάλματα σύλληψης”! Ο Τάκης Μπαλτάκος εξηγεί

Ο υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ ευρωβουλευτής και γνωστός δικηγόρος Τάκης Μπαλτάκος, μιλά στο Militaire.gr για τα εντάλματα σύλληψης της Κυπριακής Δημοκρατίας εναντίον των μελών των πληρωμάτων του τουρκικού γεωτρύπανου και των συνοδευτικών πλοίων που πλέουν στην κυπριακή ΑΟΖ. Ο κ. Μπαλτάκος εξηγεί με νομικούς όρους ότι η κίνηση της Λευκωσίας είναι εξαιρετική και ότι μπορεί να εφαρμοστεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι μόνο λόγια για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θέμα απόφασης εκτέλεσης των ενταλμάτων είναι.

Δείτε τι λέει στο απόσπασμα μια μεγάλης και πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης που έδωσε στο Militaire.gr, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη το πρωί του Σαββάτου. Λέει πολλά και αποκαλυπτικά για την περίοδο της μεγάλης κρίσης στις ΕΔ, τις αφόρητες πιέσεις της τρόϊκας αλλά και για τα ελληνοτουρκικά.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016