Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε για “Ανίκητους Ηττημένους”… Δεν γνωρίζουμε αν ο Υποπτέραρχος ε.α Μιχάλης Κωστάκος που δεν εξελέγη πρόεδρος της ΕΑΑΑ έχει επηρεαστεί από το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, πάντως ευχαριστεί μέσω του Militaire.gr τους ψηφοφόρους κάνοντας λόγο για “Αξιοπρεπώς Ηττημένους”. Το σίγουρο είναι ότι με το μήνυμά του αποδεικνύει ότι ξέρει να μάχεται, ακόμη κι αν γνωρίζει ότι μπαίνει σε μια μάχη με ελάχιστες πιθανότητες νίκης.

 

Το μήνυμα  του Υποπτεράρχου Μιχ. Κωστάκου

“Από αυτό το βήμα που μου δόθηκε προεκλογικά , θέλω να ευχαριστήσω τους συνάδελφους άνδρες και γυναίκες και τα μέλη των ορφανικών οικογενειών που διέθεσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους για να με τιμήσουν με την ψήφο τους στηρίζοντας έτσι την υποψηφιότητά μου.
Φίλες και Φίλοι
Τις εκλογές μπορεί να τις χάσαμε αλλά κερδίσαμε γιατί γίναμε ο βωμός στον οποίο άναψε στις 25/11/2018 η φλόγα για την έναρξη της λαμπαδηδρομίας στο τέλος της οποίας το παλιό και το φθαρμένο θα έχει ηττηθεί .

Με εκτίμηση στους Αξιοπρεπώς ηττημένους”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016