Ο Πτέραρχος ε.α Βαγγέλης Γεωργούσης με μία φράση του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τα όσα γράφει το τελευταίο διάστημα ο Μ.Κωσταράκος: “Ο κ.Κωσταράκος τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά. Δηλαδή τα λέει στον κ.Καμμένο για να τον ακούει ο κ.Μητσοτάκης”, είπε ο κ.Γεωργούσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Φυσικά ο Πτέραρχος αναφερόταν σ΄ αυτό που άπαντες συζητούν στον χώρο των αποστράτων. Ότι ο κ.Κωσταράκος έχει μάλλον στα σχέδια του να εμπλακεί με την πολιτική και ο πιο “φιλόξενος χώρος” γι΄ αυτό είναι η ΝΔ. Η οποία όμως προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να τον ακούσει.

Όσο για τα περί στολών για τα οποία έγραψε ο κ.Κωσταράκος, ο πάντα σοβαρός Πτέραρχος, έβαλε επίσης τα πράγματα στη θέση τους. Και για τον κ.Κωσταράκο αλλά και για τους ελάχιστους υποστηρικτές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : “Δεν φορά στολή ο κ.Καμμένος. Ακολουθεί την παράδοση που υπάρχει σ΄ όλο τον κόσμο οι πολιτικοί προϊστάμενοι των ΕΔ να εμφανίζονται σε στρατιωτικές δραστηριότητες με ένα είδος στρατιωτικής ενδυμασίας. Παντού γίνεται”, είπε ο Πτέραρχος Γεωργούσης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016