Ανακοίνωση από το Ποτάμι για την εορτή της ΠΑ με αναφορές στην αναβάθμιση των F-16.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία, γιορτάζουν οι φύλακες άγγελοι των αιθέρων της πατρίδας μας. Παράλληλα, είναι ημέρα μνήμης για όλους τους αεροπόρους που θυσιάστηκαν σε περιόδους πολέμου και ειρήνης για τα ιδανικά της ελευθερίας και της διαφύλαξης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.
Η Πολεμική μας Αεροπορία, με τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού της , σε περιόδους χαλεπούς , δίνει καθημερινά μαθήματα καλής συμπεριφοράς στο Αιγαίο σε όσους επιβουλεύονται τον εθνικό μας εναέριο χώρο, και παράλληλα προσφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο προσφοράς στον λαό μας όποτε της ζητηθεί .
Οφείλει η Κυβέρνηση, να σταθεί αρωγός στον καθημερινό πόλεμο που επιχειρεί η Πολεμική μας Αεροπορία στο Αιγαίο, με ότι αυτό συνεπάγεται στην διαθεσιμότητα των μέσων και στο πρόγραμμα της αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 σε Viper , ώστε αυτό να υλοποιηθεί εντός των συμβατικών χρονικών ορίων.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016