“Μας πάνε σε συζητήσεις τύπου Ζυρίχης για να τα βρούμε”! Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης δεν “μάσησε” ποτέ τα λόγια του. Γι΄ αυτό άλλωστε η κυβέρνηση Σαμαρά τον αποστράτευσε. Είχε τολμήσει να μιλήσει δημόσια για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις στις αρχές των μνημονίων.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου, ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ ανέφερε ότι “Ελλάδα και Κύπρος έχουν τόσους πυραύλους που μπορούν να βυθίσουν τον τουρκικό στόλο ,δύο φορές”. Όμως όπως επεσήμανε η συστηματικά απαξίωση των Ενόλπων Δυνάμεων τον κάνει να πιστεύει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις “τύπου Ζυρίχης”, για “να τα βρούμε”. Όπως είπε ο κ.Χρηστίδης όπως έχει αποδειχτεί, τέτοιες συζητήσεις μόνο καταστροφή μπορούν να φέρουν.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016