Στη Τουρκία επικρατεί αναβρασμός, μετά από τη χθεσινή απόφαση για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, αλλά οι στόχοι της στη Μεσόγειο δεν αλλάζουν.Όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στο ΣΚΑΙ, Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φ.Ντομνέζ ανακοίνωσε μέσα στη τουρκική βουλή ότι η Άγκυρα…κόβει οικόπεδα ανατολικά της Κρήτης, όπου θα ξεκινήσει έρευνες τη Πρωτοχρονιά!
Η δήλωσή του:
“To μνημόνιο το οποίο υπoγράψαμε με την Λιβύη έγινε νόμος του κράτους μετά την έγκριση του Κοινοβουλίου και ευχαριστώ όλα τα πολιτικά κόμματα για την υποστήριξη τους. Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε όσα πρέπει. Και η Γενική Γραμματεία Πετρελαίου και Μεταλλευμάτων θα κάνει εργασίες για την παροχή των οικοπέδων αλλά και η Τουρκική Εταιρεία Ερευνών Πετρελαίου ( ΤPAO) αμέσως μετά την πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει  γρήγορα τις σεισμικές  έρευνες στις περιοχές που θα οικοπεδοποιηθούν”.
Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016