Ο κ.Κώστας Υφαντής Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Καντίρ Χας της Κωνσταντινούπολης, είναι ο καλεσμένος της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης του Militaire.gr, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το πρωί του Σαββάτου θα μεταδοθεί η ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με τον κ.Υφαντή ο οποίος αναλύει με τρόπο ψύχραιμο και ρεαλιστικό τι επιδιώκει η Τουρκία και πως προσπαθεί να το πετύχει. Η επισήμανση που κάνει είναι ότι ο Ερντογάν αναγκαστικά θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε Κύπρο και Αιγαίο. Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη το πρωί του Σαββάτου.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016