Γράφει ο
Κώστας Μαρδάς

Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπήρχε περίπτωση για ΕΚΔΙΩΞΗ της Ελλάδας από την ευρωζώνη… Όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , μιλώντας στην έρευνα του ΣΚΑΊ για την ελληνική χρεοκοπία, κατά την παρθενική επίσκεψή του στη Μέρκελ :
Μετά τις επίσημες συνομιλίες τον Αύγουστο του 2012, τον πήρε κατ΄ ιδίαν στο γραφείο της και τον ρώτησε αν η Ελλάδα ήθελε την έξοδο από το ευρώ. Έξοδο ΜΟΝΟ με τη θέλησή της χώρας και με μεγάλη βοήθεια, όπως του είπε χαρακτηριστικά .
Και ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε: ¨Δεν το συζητώ καν! ”
Και η συζήτηση σταμάτησε εκεί. Τελεία και παύλα!
Τι αποδεικνύει η αποκάλυψη; Ότι το σχέδιο Grexit , που είχε – πράγματι – προτείνει ο Σόϊμπλε ήδη από το 2011 στον Γιωργάκη, δεν προχώρησε εφόσον δεν συμφωνούσε η ελληνική κυβέρνηση.
Και με τη βούλα Σαμαρά, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κινδυνολογία για εκδίωξη από το ευρώ χρησιμοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2015 από τη Νέα Δημοκρατία εναντίον του… «αντικαθεστωτικού» ΣΥΡΙΖΑ , αλλά παράλληλα αξιοποιήθηκε και από τον καθεστωτικό , τελικά, Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο λαός ώστε να του συγχωρήσει την άνευ όρων παράδοσή του στη θεία Μέρκελ…
Το αναλύω στο βιβλίο μου ΠΡΟ- ΙΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ:
Η στρατηγική αξία του οικοπέδου “Ελλάς” οδήγησε τον Ομπάμα να απαγορεύσει το σχέδιο Σόϊμπλε , όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάϊτνερ στο βιβλίο του “Στρες Τεστ¨” , όπου αφηγείται συνάντησή του με τον Σόϊμπλε στον οποίο μετέφερε εντολή του πλανητάρχη για αποφυγή του βίαιου Grexit,. Γιατί; Διότι η αποσταθεροποίηση της ευρωζώνης θα μεταφερόταν μέσω των χρηματιστηρίων στην Αμερική, με απροσδιόριστες συνέπειες στον κόσμο και επειδή θα έθετε σε κίνδυνο την παρουσία των 80.000 Αμερικανών στρατιωτών στη Γερμανία και σε χώρες της Ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
.
“Φονιάδες των λαών” !
Αυτή τη φορά σας… “ευχαριστούμε” για τη στήριξη !
Όπως και για τη διάσωσή μας το 1949 από τον σταλινισμό… Αν και μας χρωστάτε και άλλα , για τις Βάσεις που σας προσφέρουμε από το 1953, ώστε να διαφεντεύετε τον Παράδεισο των πετρελαίων της Μέσης Ανατολής, κερδίζοντας δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια δολάρια !…

Και ας σκούζει ο «σκατόψυχος»… 
(Σόϊμπλε! )

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
Και για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι και ο Σόϊμπλε σε συνέντευξή του στον Παπαχελά το 2017 , είχε πει ότι το σχέδιό του ήταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ .Τα γεγονότα έρχονται και επιβεβαιώνουν την κινδυνολογία εκατέρωθεν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πρωταρχική ευθύνη δεν ανήκει στους Έλληνες Πρωθυπουργούς της χρεοκοπίας και στις αδίστακτες αγορές .

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016