“Η Ελλάδα εξέρχεται από την εποχή των μνημονίων”,δηλώνει ο Καμμένος από την Κύπρο

Ιδιαίτερη χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα για την Ελλάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Σε δηλώσεις του, στη Λάρνακα, μετά τις συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογό του, Σάββα Αγγελίδη, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι σε λίγο θα είναι γνωστή η απόφαση του Eurogroup και τόνισε: «Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων, μία εποχή παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, μία περίοδο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά, καθώς νέα παιδιά έφυγαν στο εξωτερικό, οικογένειες πτώχευσαν και εταιρείες κλείσανε».

Ο Έλληνας υπουργός ασημείωσε ότι μετά τις θυσίες του ελληνικού λαού έχουμε φθάσει στην έξοδο από την εποχή των μνημονίων. Αυτό «θα δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε πολύ καλύτερα και όσον αφορά την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων» επισήμανε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι, όπως υπογράμμισε, «παρά τη συνεχή μείωση των αποδοχών τους και την περικοπή του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χάρη στο υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό τους και την πίστη τους στην πατρίδα, κράτησαν όρθια τη δύναμη αποτροπής του έθνους μας».

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016