“Εύθυμα στιγμιότυπα από τους προθαλάμους της εξουσίας”! Παρουσίαστηκε το νέο βιβλίο του Κ.Φράγκου

Μετά από μία σταδιοδρομία χορταστική και μάλλον απολαυστική στο στράτευμα , μια καριέρα στη δημοσιογραφία που διαρκεί ήδη 25 χρόνια και βάλε. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Φράγκου είναι μοναδική, όπως και η πένα του. Τον διαβάζετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, αλλά ως γνωστόν ο Κ.Φράγκος είναι και συγγραφέας. Χθες βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΑΕΔ παρουσίασε το έβδομο βιβλίο του με τίτλο “Εύθυμα στιγμιότυπα από τους προθαλάμους της εξουσίας”.

Ο Κ.Φράγκος μοιράζεται με τους αναγνώστες τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διευθυντής του ΥΦΕΘΑ Τ.Σεχιώτη και του ΥΕΘΑ Γιάννη Χαραλαμπόπουλου. Το βιβλίο μπορεί να διαβαστεί σε λίγες ώρες και οι ιστορίες όπως τις αφηγείται η πένα του συγγραφέα είναι απολαυστικές. Μέσα απ΄ αυτές θα καταλάβετε πως και γιατί η χώρα έφθασε εδώ που έφθασε…

Στην ΛΑΕΔ βρέθηκαν πλάι στον Κ.Φράγκο μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας που παρουσίασαν το βιβλίο του, όπως ο Γιώργος Βότσης , ο Τάσος Παπαδόπουλος και η Γιάννα Παπαδάκου. Τον τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Στάθης Γιώτας και Θεόδωρος Στάθης και η δύο με θητεία στο ΥΠΕΘΑ την εποχή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρώην ΥΕΘΑ Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, οι Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ Φ.Φράγκος και Κ.Ζιαζιάς,ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης ,ο Διυεθυντής της ΓΔΑΕΕ Κυριάκος Κυριακίδης και πάρα πολύς κόσμος που τον διαβάζει συστηματικά.

Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο η ΛΑΕΔ δεν επέτρεψε σ΄ όσους παρακολούθησαν την παρουσίαση του βιβλίου να το…αγοράσουν κιόλας! Τα βιβλία μπορούσαν να τα προμηθευτούν οι αναγνώστες του Κ.Φράγκου βγαίνοντας από την ΛΑΕΔ, μέσα στη βροχή και στο κρύο!

Τα “Εύθυμα στιγμιότυπα από τους προθαλάμους της εξουσίας” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΓΚΟΒΟΣΤΗ .