Η καταγγελία στρατιωτών από το 2/39 Κέντρο Ευζώνων στο Μεσολόγγι, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη.Μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων στρατιώτες καταγγέλουν τα εξής εκπληκτικά:

“Το Σαββάτο 6/10, εισήλθε στη μονάδα στρατιωτικός φορώντας πολιτικά που βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες σε άδεια, και διατηρεί φιλικές σχέσεις με στελέχη της μονάδας. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος στρατιωτικός πάρκαρε το ιδιωτικό του όχημα εντός της μονάδας.
Κατά τη διάρκεια της “επίσκεψης” του στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων επέδειξε επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά στους φαντάρους και κυρίως σε αυτούς που εκτελούσαν υπηρεσία και υπεύθυνα εκτελούσαν τα καθήκοντα τους.
Ο συγκεκριμένος Υπαξιωματικός, άγνωστος στους περισσότερους φαντάρους, στράφηκε εναντίον του συναδέλφου που τον παρατηρούσε και του επιτέθηκε φραστικά:
“Μη μου μιλάς και μην με κοιτάς εμένα γιατί είμαι Εξωτερική Έφοδος από το ΓΕΣ (ΕΑΣ). Εξαφανίσου να μην σε βλέπω”!
Ο συνάδελφος φαντάρος δεν Ψάρωσε από την χυδαία επίθεση και απαίτησε από τον Στρατιωτικό να του δείξει την ταυτότητα του και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα που θα πιστοποιούσαν τα λεγόμενα του”.
Ξαφνικά, ο Στρατιωτικός άλλαξε, προσπάθησε να τον πάρει με το καλό, επιχειρώντας να συγκαλύψει την Παρανομία του.
Όλα αυτά έγιναν μπροστά στο Όργανο Υπηρεσίας -Επόπτη που δεν έπραξε το πραγματικό ως όφειλε”.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων θέτει ερωτήματα στο ΓΕΣ για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Μεσολογγίου. Αν πάρουν απάντηση ας μας το πουν . Το πιθανότερο είναι ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ θα μας “βομβαρδίσει” με ανακοινώσεις περί των δραστηριοτήτων του Α/ΓΕΣ, ακολουθώντας την γνώριμη τακτική του αποπροσανατολισμού μέσω της “θετικής δημοσιότητας”. Φαίνεται ότι από το σχολείο Εκπροσώπων μόνο αυτό έμαθε καλά…

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016